iZafe Group presenterar på Aktiespararnas Småbolagsdagar

iZafe Groups VD Anders Segerström kommer att presentera bolaget på Aktiespararnas evenemang Småbolagsdagarna den 13 juni. Presentationen kommer att fokusera på bolagets nyligen uppdaterade vision och strategi samt framtidsutsikter, i både närtid och på längre sikt.

13 juni klockan 08.00 medverkar iZafe Group på Aktiespararnas evenemang Småbolagsdagarna. Verkställande direktör Anders Segerström kommer att presentera iZafe och svara på dina frågor om bolaget.
iZafe inbjuder dig som journalist, analytiker och aktieägare att ta del av presentationen live på webben, via www.aktiespararna.se/tv/live. Evenemanget är öppet för alla och kräver inget medlemskap hos Aktiespararna. Ingen anmälan krävs för att följa evenemanget digitalt.

Passa på att ställa dina frågor till Anders Segerström, genom att skicka ett sms till 079-347 98 45 eller maila till event@aktiespararna.se. Dina frågor kommer att förmedlas av Aktiespararnas moderator i samband med frågestunden efter presentationen. Du kan skicka in dina frågor redan nu eller i samband med presentationen.
 
INFORMATION
När: måndagen den 13 juni klockan 08.00
Livesändning: www.aktiespararna.se/tv/live
Se på plats: Hotel Birger Jarl på Tulegatan 8

Kontakter

Anders Segerström, Verkställande Direktör
Mail: anders.segerstrom@izafegroup.com
Mobilnummer: +46 70-875 14 12

iZafe Group AB (publ.)
Södra Fiskartorpsvägen 20
114 33 Stockholm

E-post: ir@izafegroup.com
www.izafe.se/investor-relations/

Om iZafe Group AB (publ)

iZafe Group är ett renodlat Life-Science företag som leder utvecklingen av digital läkemedelsdispensering. Bolaget bedriver forskning, utveckling och marknadsföring av digitala medicinska lösningar och tjänster för tryggare läkemedelshantering i hemmet. iZafe Groups läkemedelsrobot Dosell används för att minska risken för felmedicinering i hemmet, avlasta den offentliga vården, öka livskvaliteten för patienten samt skapa en tryggare miljö för anhöriga. Kunderna utgörs idag av offentliga och privata vårdgivare i Sverige, Norden och globalt. iZafe Group säljer primärt via väletablerade partners som redan besitter långa och djupa kundrelationer med de prioriterade kundgrupperna. Huvudkontoret ligger i Stockholm.

Bolaget är noterat på NASDAQ First North Premier Growth Market. FNCA Sweden AB är bolagets Certified Adviser. Telefon: +46 (0) 8 528 00 399. E-post: info@fnca.se. Ytterligare information finns på www.izafe.se/investor-relations/.

Bifogade filer

iZafe Group presenterar på Aktiespararnas Småbolagsdagar