Imsys på Aktiespararnas Småbolagsdag i Stockholm den 15 juni

IMSYS PÅ AKTIESPARARNAS SMÅBOLAGSDAG I STOCKHOLM DEN 15 JUNI

Imsys, börsens AI-bolag, utvecklas i snabbt tempo. 18 månader har gått sedan bolaget noterades. Vi presenterades i december 2021 på Stora Aktiedagen i Stockholm. Nu är vi med igen.

Den här gången ska vi presentera Imsys verksamhet och vårt unika erbjudande till marknaderna för artificiell Intelligens och sakernas internet. Imsys VD Magnus Stuart medverkar i kväll klockan 20:30.

Vad vill du veta om Imsys?

Passa på att ställa dina frågor till Imsys genom att skicka ett sms till 079-347 98 45 eller maila till event@aktiespararna.se. Dina frågor kommer att förmedlas av Aktiespararnas moderator i samband med frågestunden efter presentationen. Du kan skicka in dina frågor redan nu eller i samband med presentationen.

Du hittar livesändningen på www.aktiespararna.se/tv/live. Dagen efter, publiceras presentationen på www.aktiespararna.se/tv/evenemang. Vi lägger sedan upp presentationen på www.imsys.ai.

För mer information, vänligen kontakta:

Magnus Stuart, Verkställande Direktör

magnus.stuart@imsystech.com +46 706 211 350

KORT OM IMSYS

Imsys AB (publ) är ett svenskt AI-Bolag. Bolaget, som grundades 1981, utvecklar, designar och säljer en egenutvecklad flexibel mikroprocessor som historiskt använts för högspecialiserade tillämpningar. Detta har drastiskt ändrats under de senaste åren och numera finns kunderna inom artificiell intelligens (AI). Imsys kunder finns i hela den industrialiserade världen och är verksamma inom områdena bildigenkänning i bilsäkerhetslösningar, säkerhetslösningar för lås och datorhallar, men även mobilkommunikation (5G), medicinsk bildanalys, blockchain-lösningar, dynamisk prissättning och applikationer som kräver massivt beräkningsarbete.

Mangold Fondkommission AB, e-post: ca@mangold.se, 08-503 015 50 är bolagets Mentor.