Gigger Group: Gigger sponsrar Superior Challenge 22 – MMA-gala med fighters i världsklass

Gigger Group AB med VD Claes Persson i spetsen spänner gärna bågen och utmanar alla som är verksamma på samma arena som Gigger. Med samma inställning går MMA-fighters in i ringen på galan Superior Challenge 22 som Gigger är sponsor för. Galan äger rum på Cirkus i Stockholm den 29 maj och kan även ses direktsänd i Viaplay och TV10.

 

Gigger kan stolt meddela att man valt att följa Superior Challenge-galan som sponsor. MMA är en av världens snabbast växande sporter där Superior Challenge med sina tuffa och professionella fighters är norra Europas största MMA-gala. Superior Challenge ingår i Superior Group International tillsammans med Superior Wear, Superior Gear, och Superior Management. Gruppen är en av världens första MMA-koncerner med verksamhetsstart under 2005. Superior är internationellt erkänd som en av världens främsta MMA-organisationer och bland få MMA-galor i världen som har internationellt topprankade atleter."Gigger och MMA-fighters har en hel del gemensamt. De är lite mer ensamma än lagidrottare och måste vinna på helt egna meriter ", säger Claes Persson VD på Gigger Group AB. " Gigger hjälper sina giggare och deras uppdragsgivare att vinna över administrationen. Vi knockar den helt enkelt."

" Gigger är som MMA ungefär: tuffa, professionella och snabbväxande - enda gången vi backar är när vi tar sats!"
 

 

Mer information om galan här: https://www.superiorchallenge.com/events/next-event/superior-challenge-22/press/  

      

 

För mer information, vänligen kontakta:

Gigger Group AB

Magnus Winterman, Head of Investor Relations

Telefon: 0702 95 99 55

E-post: magnus.winterman@gigger.se

www.gigger.group  

                      

Gigger Group AB

Claes Persson, VD

Telefon: 0722 24 70 50

E-post: claes.persson@gigger.se

www.gigger.group     

                   

Gigger Group AB hjälper företag och gigarbetare att vinna i den nya tidens arbetsmarknad. Med marknadens modernaste mjukvaruplattform digitaliserar och förenklar vi administrationen för och av timanställda, temporära uppdragstagare samt frilansare, dvs den nya tidens arbetskraft - "giggers" - i Sverige och internationellt. I Giggers plattform bygger företag upp sina personalpooler, schemalägger och hanterar löner - "giggaren" söker uppdrag, fakturerar och säkerställer betalning. Gigger - den nya tidens uppdragsgivare!