Finepart Sweden AB (publ) signerar avtal med representant i Sydkorea

Finepart har idag signerat ett avtal med den tyska koncernen Illies, gällande marknadsföring och försäljning via sitt dotterbolag Kieco i Sydkorea. Sydkorea är en marknad med högteknologisk tillverkning och där finns flera potentiella kunder som skulle ha stor nytta av Finecutsystemets möjligheter till hög precision, för i princip alla material. Detta är ett av de territorier som nämnts under vårens VD-brev.

"Sydkorea är ett av de territorier som vi på Finepart tittat på under en längre tid. Vi känner att Kieco är rätt partner som har kunskap av att sälja europeiska produkter i en komplex marknad som Sydkorea och samtidigt har god kunskap av de högtryckspumpar som ingår i Finecut Systemet." säger Lars Darvall, VD Finepart.

För ytterligare information

Lars Darvall

VD, Finepart Sweden AB

Telefon: 0707 - 767 768

E-post: lars.darvall@finepart.com

Om bolaget

Finepart är ett innovativt och teknikorienterat företag som utvecklar och säljer maskiner för komponenttillverkning med hög precision. Bolagets teknologi baseras på vattenskärningsteknik som innebär att med mycket högt vattentryck, cirka 4 000 bar, skapa en stråle som accelererar sandkorn som verkar som slipmedel. Bolaget grundades 2012 och huvudkontoret ligger i Bollebygd.