Finepart Sweden AB (publ) etablerar representation i Mellanöstern

För att ytterligare förstärka den globala marknadstäckningen har Finepart idag slutet ett avtal med ABC Business Center gällande representation i flera länder i Mellanöstern. De länder som ingår i avtalet är Bahrain, Förenade Arabemiraten, Kuwait, Oman och Qatar. Detta är några av de territorier som nämnts under vårens VD-brev.

"Det känns mycket glädjande att vi idag gjort en överenskommelse med ABC Business Center gällande representation i delar av Mellanöstern. Marknaden i denna region är väldigt expansiv och söker ständigt nya möjligheter vilket gör Finecutsystemet till en optimal investering. Vi hoppas att vår satsning i regionen kommer ge resultat inom en överskådlig framtid". säger Lars Darvall, VD Finepart.

För ytterligare information

Lars Darvall

VD, Finepart Sweden AB

Telefon: 0707 - 767 768

E-post: lars.darvall@finepart.com

Om bolaget

Finepart är ett innovativt och teknikorienterat företag som utvecklar och säljer maskiner för komponenttillverkning med hög precision. Bolagets teknologi baseras på vattenskärningsteknik som innebär att med mycket högt vattentryck, cirka 4 000 bar, skapa en stråle som accelererar sandkorn som verkar som slipmedel. Bolaget grundades 2012 och huvudkontoret ligger i Bollebygd.