ESEN eSports AB: Anthony Sastre blir affärsansvarig för Battleriff

Det blir Anthony Sastre som kommer leda arbetet med att utveckla plattformen Battleriff. De senaste fem åren har Antony haft sitt fokus på unga digitala affärsmodeller och att där skapa långsiktig lönsamhet samtidigt som han tagit examen i Business Management på IHM Business School samt utbildat sig inom ledarskap hos Dale Carnegie.

- Jag är otroligt glad över möjligheten att åter få vara med och utveckla Battleriff framåt. Det finns en bra potential med Esen som moderbolag och jag har en stor tilltro på plattformen inför framtiden. Nu ligger fokus på att etablera en tillväxtmodell som går hand i hand med Esen's visioner och som möter behoven i en ung, växande och dynamisk esports-marknad, säger Anthony Sastre.

Antony har en bakgrund som systemutvecklare och dataspecialist med över 20 års erfarenhet inom produkt- samt affärsutveckling i branschen. Som konsult har han arbetat med bolag som GE Capital, Volvo IT, Electronic Arts, TV4 Play m.fl. 

- Redan i samband med att vi förvärvade Battleriff har jag sökt efter någon med rätt kompetens att driva och utveckla plattformen tillsammans med. Därför känns det väldigt skönt att välkomna Anthony in i Esen och Battleriff. Han har den erfarenhet, kompetens och profil som kommer att bli en tillgång och styrka, säger Johan Grape, VD Esen eSports.

Battleriffs e-sportplattform är en e-sportarena för digitala kortspel och då främst Hearthstone. Battleriffs plattform och turneringsformat är enkelt skalbar till andra spel och regioner utanför Europa. Under 2020 inleddes arbetet med att utöka antal speltitlar och idag erbjuder plattformen fem olika spel och ytterligare titlar finns redan planerade.