Erkan Sen utses till vice VD för Vestum

2021-08-11 Styrelsen i Vestum AB (publ) ("Vestum") har idag utsett Erkan Sen till vice VD. Erkan Sen tillträder befattningen idag, den 11 augusti 2021.

ERKAN SEN UTSES TILL VICE VD FÖR VESTUM

2021-08-11

Styrelsen i Vestum AB (publ) ("Vestum") har idag utsett Erkan Sen till vice VD. Erkan Sen tillträder befattningen idag, den 11 augusti 2021.

- Vi är mycket glada över att kunna presentera Erkan Sen som vice VD för Vestum. Erkan har tidigare erfarenhet som COO på Sortera Group AB där han bland annat var med och genomförde 13 förvärv. Vestum håller ett högt förvärvstempo och med Erkans breda kompetens inom ledarskap och organisation passar han väl in i Vestumfamiljen. Vi ser vi fram emot att välkomna Erkan som vice VD för Vestum, säger Conny Ryk, Vestums VD.

- Jag ser mycket fram emot min nya roll i Vestum. Jag brinner för organisation och ledarskap och är fast besluten om att vi ska skapa Nordens starkaste förvärvsdrivna investmentbolag med fokus på specialistbolag inom byggindustrin och infrastruktur. Tillsammans ska vi bidra till att digitalisera och utveckla branschen, säger Erkan Sen.

För ytterligare information kontakta:

Conny Ryk, VD Vestum AB (publ)

Tel: +46 70 775 53 10

E-mail: conny.ryk@vestum.se

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Vestum-pressmeddelande-20210810.pdf

Kort om Vestum

Vestum är en svensk förvärvsdriven koncern som förvärvar och utvecklar specialistbolag med exponering mot bygg och anläggning, ROT-sektorn samt infrastrukturentreprenader. Vestum söker aktivt efter kvalitetsbolag med bevisade affärsmodeller, starka marknadspositioner och förutsägbara kassaflöden där Vestum har förutsättningar att vara med och bidra till fortsatt positiv utveckling.

För mer information, vänligen besök: www.vestum.se

Vestums aktie handlas under kortnamnet VESTUM på Nasdaq First North Growth Market och bolagets Certified Adviser är G&W Fondkommission: telefon: +46 (0)8 503 000 50, e-mail: ca@gwkapital.se.