Compare-IT Nordic AB: Smart Homeline i ramhandlingarna för nytt prestigeprojekt

Compare-IT har sedan tidigare inlett ett samarbete med bostadsutvecklaren och byggbolaget WeConstruction. Samarbetet har nu även lett till att Compare-IT:s smarta hem system, Smart Homeline, ingår i ramhandlingarna för prestigebygget i Beddingestrand.

Den 28 januari informerade Compare-IT att bolaget erbjuder Smart Homeline som tillval till ett exklusivt boende på Österlen tillsammans med WeConstruction. I det nya projektet i Beddingestrand ingår Smart Homeline i ramhandlingarna vilket skapar möjlighet till ett smart boende och en effektiv och uppkopplad fastighet. Totala antalet lägenheter med potential för Smart Homeline är 115 st och dessutom finns det möjligheter att styra ett antal gemensamma ytor. Ramhandlingarna går ut de närmaste veckorna och byggstart beräknas ske under sommaren 2022 med infrastruktur.

För mer information - https://weconstruction.se/beddinge-beach/

Henrik Jarl, VD Compare-IT kommenterar:

-"Beddingestrand är ett fantastiskt projekt och vi är stolta över att få möjligheten att bidra och ge WeConstruction och alla boende en möjlighet att ha ett uppkopplat hem och en effektiv fastighet. Dessutom är det oerhört givande att jobba tillsammans med WeConstruction som jobbar modernt, värderingsstyrt och med ett rationellt angreppssätt. Nästa steg är att gå från att ingå i ramhandlingen till att göra affären."

Jonas Lindén, VD We Construction kommenterar:

"I Compare-IT har vi hittat en samarbetspart med ett skalbart smarta hem-system som kan anpassas efter respektive kunds önskemål. För vår del är det viktigt att kunna ligga i framkant när det kommer till innovation och det tycker vi Compare-IT verkligen uppfyller. En av våra grundläggande värderingar är att utmana de etablerade aktörerna genom ett ungt, modernt och drivet synsätt vilket vi fortsätter att göra tillsammans med Compare-IT."

För ytterligare information:

Henrik Jarl

VD, Compare-IT Nordic AB

Telefon: 076762 13 46

E-post: henrik.jarl@compare-it.se

Jonas Lindén

VD We Construction

Telefon: 0725-691301

Jonas.linden@wecon.se

Om Compare-IT

Compare-IT är ett Proptech bolag inom digitalisering av fastigheter och boende. Grunden i bolagets erbjudande är styrsystemet Smart Homeline, där kompetens återfinns inom byggnadsautomation och lösningar för smarta hem. Bolaget verkar för bestående värden för fastighetsägaren, förvaltaren och boendeinnehavaren. Hela bolagets erbjudande, inklusive utveckling, tillverkning, försäljning och support sker utifrån huvudkontoret i Malmö.

Om We Construction

We Construction är en värderingstyrd bostadsutvecklare samt byggbolag. I bolaget finns en lång samlad erfarenhet från byggbranschen och bostadsbyggande. Bolagets verksamhet och kompetens sträcker sig från byggservice, hyresgästanpassningar av kontor, till nybyggnation av bostäder och kommersiella fastigheter. Målsättning är att utmana de etablerade aktörerna genom ett ungt, modernt och drivet synsätt och att på sikt bli en av de ledande aktörerna på den lokala marknaden.