Compare-IT Nordic AB: Släpper ny trådlös produkt

Compare-IT utvecklar och utökar kontinuerligt sin produktportfölj och släpper nu en trådlös scenarioknapp som kan placeras på valfritt ställe utan kostsamma kabeldragningar.

Den trådlösa knappen kan fungera som exempelvis "godnattknapp" vid sängen, knapp för mysscenario vid tv-soffan etc. Den trådlösa knappen är i testfas och faller denna väl ut så lanseras knappen efter sommaren.

Igor Miskovic, CTO Compare-IT kommenterar:

-"Med denna produktlansering erbjuder vi kunderna ytterligare bekvämlighet och användarvänlighet som man kan förvänta sig av ett smart hem. Med den trådlösa knappen väljer kunden själv var man vill ha en tryckknapp för att styra sina smarta enheter helt oberoende av elinstallation och kabeldragning."

För ytterligare information:

Henrik Jarl

VD, Compare-IT Nordic AB

Telefon: 076762 13 46

E-post: henrik.jarl@compare-it.se

Om Compare-IT

Compare-IT är ett teknikbolag inom digitalisering av fastigheter och boende. Grunden i bolagets SaaS-erbjudande är en digital boendeplattform och app som används av bostadsutvecklare, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Plattformen och appen täcker en mängd olika tillämpningar som t.ex kommunikationsmodul, smarta hem, tillval, bopärm, ärendehantering och bokningsverktyg.