Compare-IT Nordic AB: Släpper ny trådlös produkt

Compare-IT utvecklar och utökar kontinuerligt sin plattform och produktportfölj och näst på tur är en trådlös scenarioknapp som lanseras kommande veckor.

Den trådlösa scenarioknappen har under en tid varit i testfas som har fallit väl ut. Knappen kan fungera som exempelvis "godnattknapp" vid sängen, knapp för mysscenario vid tv-soffan etc och kan placeras på valfritt ställe utan kostsamma kabeldragningar.

Igor Miskovic, CTO Compare-IT kommenterar:

-"Med denna produktlansering erbjuder vi kunderna ytterligare bekvämlighet och användarvänlighet som man kan förvänta sig av ett smart hem. Med den trådlösa knappen väljer kunden själv var man vill ha en tryckknapp för att styra sina smarta enheter helt oberoende av elinstallation och kabeldragning."

För ytterligare information:

Henrik Jarl

VD, Compare-IT Nordic AB

Telefon: 076762 13 46

E-post: henrik.jarl@compare-it.se

Om Compare-IT

Compare-IT är ett teknikbolag inom digitalisering av fastigheter och boende. Grunden i bolagets SaaS-erbjudande är en digital boendeplattform och app som används av bostadsutvecklare, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Plattformen och appen täcker en mängd olika tillämpningar som t.ex kommunikationsmodul, smarta hem, tillval, bopärm, ärendehantering och bokningsverktyg.