Compare-IT Nordic AB: OurLiving blir central del i Malmös stora prestigeprojekt

OurLivings hela tjänsteutbud blir en central del i Malmös nya stora prestigeprojekt Skimra, en nio våningar hög fastighet som binder samman den gamla stadskärnan med Västra hamnen.

Tjänsteutbudet som kommer att erbjudas av OurLiving täcker hela kundresan och är en komplett digital leverans för boendekommunikation och hantering. Paketet består bl.a av kommunikations- och tillvalsmodul, bopärm, ärendehantering m.m.

Skimra består av 58 exklusiva bostadsrätter i en fastighet som kombinerar inspirerad estetisk elegans med hög kvalitet och spjutspetsteknik. Det är bostadsutvecklaren Cormac som uppför fastigheten intill Nordens äldsta bevarade renässansslott Malmöhus i blickfånget. Inflyttning beräknas ske under 2024.

Henrik Jarl, VD Compare-IT kommenterar:

-"Att få möjligheten att vara en så pass viktig del i Malmös kanske häftigaste byggprojekt är såklart fantastiskt roligt och ett bevis på att våra tjänster håller högsta nivå. Cormac gör sannerligen verklighet över sin ambitiösa vision och vi ser fram emot att samarbeta tätt under hela projektet"

Magnus Schönhult, Cormac kommenterar:

-"Den digitala kommunikationsplattform som OurLiving erbjuder är helt i linje med vår ambition att skapa en digitaliserad byggnad utöver det vanliga. Ourliving appen kommer att vara ett betydande hjälpmedel i vår kommunikation till bostadsköpare men även för framtida BRF-styrelse och fastighetsförvaltning."

För ytterligare information:

Henrik Jarl

VD, Compare-IT Nordic AB

Telefon: 076762 13 46

E-post: henrik.jarl@compare-it.se

Magnus Schönhult

Cormac

Telefon: 076 769 31 01

E-post: magnus@cormac.se

Om Compare-IT

Compare-IT är ett Proptech bolag inom digitalisering av fastigheter och boende. Grunden i bolagets erbjudande är styrsystemet Smart Homeline, där kompetens återfinns inom byggnadsautomation och lösningar för smarta hem. Bolaget verkar för bestående värden för fastighetsägaren, förvaltaren och boendeinnehavaren. Hela bolagets erbjudande, inklusive utveckling, tillverkning, försäljning och support sker utifrån huvudkontoret i Malmö.

Om Cormac

Cormac äger idag 9 fastigheter och har ambitionen att utöka beståndet. Genom enkelhet och sunt förnuft siktar bolaget på långsiktiga relationer. Utöver fastighetsverksamheten investerar bolaget också i företag där man kan se en bra utvecklingspotential.