Compare-IT Nordic AB: Bygger ut med nya SaaS-tjänster till förvaltningen

Compare-IT förvärvade SaaS-bolaget OurLiving strax innan årsskiftet. Nu utökar Compare-IT sitt tjänsteutbud för smarta hem och lanserar en ny SaaS-tjänst i form av notifikationer för vattenavstängning till förvaltningen.

I samband med inflyttningen i projekt Lagerkransen på Brunnshög i Lund så lanserar Compare-IT tjänsten i syfte att effektivisera förvaltningen och undvika vattenskador.

Henrik Jarl, VD Compare-IT kommenterar:

"Detta är något som är efterfrågat av våra kunder och eftersom infrastrukturen finns där med vårt system så är det självklart att hjälpa fastighetsförvaltningen med notifikationer för att öka tryggheten och förbättra effektiviteten. Ett hållbart projekt behöver hållbara lösningar och det känns bra att vi kan bidra med det".

För ytterligare information:

Henrik Jarl

VD, Compare-IT Nordic AB

Telefon: 076762 13 46

E-post: henrik.jarl@compare-it.se

Om Compare-IT

Compare-IT är ett Proptech bolag inom digitalisering av fastigheter och boende. Grunden i bolagets erbjudande är styrsystemet Smart Homeline, där kompetens återfinns inom byggnadsautomation och lösningar för smarta hem. Bolaget verkar för bestående värden för fastighetsägaren, förvaltaren och boendeinnehavaren. Hela bolagets erbjudande, inklusive utveckling, tillverkning, försäljning och support sker utifrån huvudkontoret i Malmö.