Brilliant Future AB (Publ):Brilliant Future AB och AvonovaHälsa AB sluter ramavtal

Brilliant Future AB är ett svenskt SaaS-företag som levererar kund- och medarbetarundersökningar. Nu signerar företaget ramavtal med Skandinaviens ledande företagshälsa Avonova Hälsa AB. Genom avtalet kommer Avonova Hälsa att kunna erbjuda Brilliant Futures SaaS-lösning för medarbetarundersökningar till sina kunder i Norden.

BRILLIANT FUTURE AB (PUBL):BRILLIANT FUTURE AB OCH AVONOVAHÄLSA AB SLUTER RAMAVTAL

Brilliant Future AB är ett svenskt SaaS-företag som levererar kund- och medarbetarundersökningar. Nu signerar företaget ramavtal med Skandinaviens ledande företagshälsa Avonova Hälsa AB. Genom avtalet kommer Avonova Hälsa att kunna erbjuda Brilliant Futures SaaS-lösning för medarbetarundersökningar till sina kunder i Norden.

Med Brilliant Futures lösning får Avonova Hälsa kunder tillgång till en SaaS-lösning som inte bara hjälper till att mäta medarbetarnas upplevelse, utan även ger analys av resultatet och benchmark - samt råd om vad som behöver ageras på utifrån en forskningsbaserad metod. Avtalet träder i kraft mars 2022, löper tillsvidare och utgör inga garanterade volymer. 

- Engagerade medarbetare mår bra och är utmärkta på att skapa lojala kunder, vilket påverkar lönsamheten. Avtalet med Avonova Hälsa går helt i linje med planen för vår tillväxtresa såväl som vår vision om att hjälpa organisationer världen över att frigöra potentialen i människor, säger Ulrika Jonsson, tillförordnad vd på Brilliant Future.  

Redan idag har Brilliant Future och Avonova Hälsa ett flertal gemensamma kunder på den nordiska marknaden såväl som globalt. 

- Med avtalet vill vi på Avonova Hälsa tillsammans med Brilliant Future bidra till ett mer hållbart arbetsliv med friska och engagerade medarbetare. Tillsammans med våra övriga tjänster inom hälsa, arbetsmiljö, organisation- och ledarskapsområdet blir Avonova Hälsa en helhetsleverantör av företagshälsovårdstjänster, säger Robert Persson, chefspsykolog och ansvarig för avtalet på Avonova Hälsa. 
 

För ytterligare information kontakta:  
Ulrika Jonsson, t.f. vd, Brilliant Future 
ulrika.jonsson@brilliantfuture.se / +46 (0) 73 - 408 27 05 

Vid intresse av intervju, kontakta:  
Alexandra Vass, presskontakt Brilliant Future  
alexandra@aderstennorlin.com / +46 (0) 70 - 771 51 65  

Mangold Fondkommission AB är Bolagets Certified Adviser, telefon +46 8 503 01 550, e-post: ca@mangold.se, www.mangold.se 

Om Brilliant Future 
Brilliant är en av marknadens främsta datadrivna undersöknings- och actionplattformar för kund- och medarbetarupplevelser. Med 20-års erfarenhet och 90 anställda förser vi kunder i mer än 50 länder med agerbara insikter kring människor som utgör deras affär. Våra insikter frigör mänsklig potential som hjälper organisationer att driva förändring, engagemang och resultat. Bolagets aktie (BRILL) är noterat på Stockholmsbörsen Nasdaq First North Growth Market. 
www.brilliantfuture.se  

Om Avonova Hälsa 
Avonova Hälsa är Skandinaviens ledande företagshälsa. Med bred kunskap och stort engagemang hjälper Avonova organisationer och deras medarbetare att bli mer hållbara, kommunicera mer effektivt och må bättre. Gruppen har 14 000 företagskunder i Sverige och Norge, 1 300 anställda, och omsatte 2020 1,4 miljarder SEK. 

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Brilliant-Future-AB-Publ Brilliant-Future-AB-och-Avonova-Ha.pdf