AppSpotr AB: Försäljningsorganisationen fortsätter växa

Appspotr anställer chef med ansvar för Customer Development och Customer Success.

Stefanos Papaioannou anställs som Head of Customer Development med ansvar för kundrelationer och kommersiell tillväxt hos kunderna på plattformen samt bygga upp vårt team av KAM inom Customer Development och Customer Success Agents. Stefanos kommer direkt från Knowit Mobile där han varit chef och drivit Knowits affärer inom mobila tjänster och appar för stora kända företagskunder. Stefanos tillträder sin tjänst den 1 mars 2021.

Kommentar från Stefanos Papaioannou:- Jag kommer närmast från ett av Knowits specialistbolag inom native mobilutveckling, som byggt några av de största och mest välanvända apparna som finns på marknaden idag. I min tidigare karriär som systemutvecklare inom ERP branschen, jobbade jag på CGI och Evry. Redan på den tiden försökte vi bygga kodbibliotek för att kunna återanvända kod och jobba med paketeringar av funktioner till våra kunder men ansågs då som något av en utopi. 

Idag, med Low code konceptet och i synnerhet Appspotrs plattform är det uppenbart att detta är något att räkna med framöver. Mobila lösningar är idag en naturlig del av de flesta företag i spåren av digitaliseringen som sker i samhället, från det lilla lokala bageriet till den gigantiska fordonstillverkaren.  

Det finns också ett stort behov och en enorm potential att använda mobilen som verktyg för interna effektiviseringar eller för tidsbegränsade insatser, ofta där det istället finns krav på time to market. Här finns en tydlig lucka på marknaden i och med att kostnaden i tid och pengar för en standard native eller cross platform app är långt över vad det kostar att använda Appspotrs plattform, vilket gör att ROI inte känns lika tydligt och enkelt att räkna hem. 

En av sakerna som övertygade mig var att Appspotr har siktet inställt på att användaren inte ska kunna se skillnad på en native app och en app skapad i deras plattform. Det är att sätta ribban högt och en viktig framgångsfaktor. I kombination med den låga tröskeln som krävs vad gäller teknisk kompetens för att bygga en app gör detta till ett vinnande koncept. 

Jag ser mycket fram emot att få vara en del av och bidra till denna spännande resa som Appspotr har framför sig!

Kommentar från vd, Appspotr Patric Bottne:- Stefanos är ännu en stjärnrekrytering till Appspotr och med honom så adderar vi ytterligare en stark person till teamet. Stefanos har med sig en bred erfarenhet av teknisk försäljning och leverans av appar till krävande storföretag. Stefanos kommer att ansvara för att utveckla vår kundportfölj och öka vårt ARR och ARPU i våra kundavtal. Nu börjar vi få in den bredd vi ska ha i vår försäljningsorganisation. Det kommer att bli ett mycket spännande första kvartal 2021 och Stefanos kommer få mycket att göra när han anländer till teamet.