AppSpotr AB: Appspotr ingår avtal med första partnern i Spanien

Appspotr ingår avtal med RexUniversal vilket utökar partnernätverket i Appspotr 3 med en lokal partner på den spanska marknaden.

RexUniversal, är en IT, affärs- och marknadsföringsbyrå i Spanien som levererar olika typer av digitala tjänster, bland annat utveckling av appar. I sin kundportfölj har man bland annat kända bolag som Champions League, GSK, Microsoft, Warner Brothers för att nämna några. 

Av konkurrensskäl kommenteras inte det specifika avtalet i övrigt. För tillfället anses inte den enskilda affären vara av väsentligt finansiellt värde.

Appspotrs säljorganisation bearbetar kunder (direktkunder och samarbetspartners) som har ett minsta potentiellt framtida värde i Appspotr på 100 000 SEK i årligt återkommande licensintäkter (ARR*) i plattformen.

Kommentar från vd, Appspotr Patric Bottne:

- Vi välkomnar RexUniversal till vårt nätverk och gläds åt att vi får en stark digitalbyrå som partner i Spanien. Den spanska marknaden är stor och här växer digitaliseringen lika mycket som i alla andra länder. Vi har ett högt intresse nu från partners. Jag förstår detta. Vi erbjuder möjligheten att leverera appar med låg utvecklingskostnad per app utan överraskningar eller teknisk skuld. Och om det är en eller tusentals användare i appen spelar ingen roll, då vi tar inte betalt per användare. Detta skapar frihet att vara kreativ och en prisplan som passar våra partners behov.