ADDvise Group AB: ADDvise erhåller order till ett värde av 1,2 MUSD

ADDvise Group AB:s dotterbolag Poly Pharmaceuticals Inc har erhållit ytterligare en order från Cochran Wholesale Pharmaceuticals, en grossist för generiska läkemedel som levererar till apotek över hela USA. Ordern har ett värde på cirka 1,2 MUSD. Ordern avser kosttillskottet Folite som är utvecklat och tillverkat av Poly Pharmaceuticals. Leverans av ordern är planerad att ske under Q4 2022.

"Vi ser en stor efterfrågan på generiska läkemedel i USA. Generiska läkemedel är ett lågkostnadsalternativ till patenterade läkemedel. En makroekonomisk motvind gör att allt fler kunder söker efter ett mer kostnadseffektivt alternativ", säger Rikard Akhtarzand, VD på ADDvise Group.

För vidare upplysningar:
Rikard Akhtarzand, VD
+46765-25 90 71
rikard.akhtarzand@addvisegroup.se

Viktig information:

Denna information är sådan information som ADDvise Group AB är skyldiga att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades för offentliggörande den 20 december 2022 kl. 20:40 CET.

Om ADDvise Group
ADDvise Group AB (publ) är en ledande leverantör av utrustning till sjukvårds- och forskningsenheter. Koncernen består av två affärsområden, Lab och Sjukvård. Försäljning sker globalt. Koncernen har en tydlig förvärvsstrategi med syfte att höja aktieägarvärdet och bredda verksamheten - både geografiskt och produktmässigt. ADDvise Groups aktier är listade på Nasdaq First North Premier och Mangold Fondkommission AB, 08-503 015 50, CA@mangold.se,är bolagets Certified Adviser. Ytterligare information finns på www.addvisegroup.se.